20150208_184847

Η σχολή μας είναι μοντέρνα και με ευχάριστα χρώματα. Οι αίθουσες που το παιδί σας κάνει μάθημα είναι εξοπλισμένες με την τελευταία τεχνολογία. Το παιδί σας έχει απεριόριστη πρόσβαση στο εκπαιδευτικό διαδίκτυο και σε δανειστική βιβλιοθήκη.

Τα παιδικά μας τμήματα Αγγλικών χωρίζονται σε τρεις βαθμίδες

Ανεξαρτήτου βαθμίδας τα τμήματα μας είναι αυστηρά ολιγομελή 8-10 μαθητές το μέγιστο.

 

Α. Junior
Τα junior-άκια μας ξεκινάνε την επαφή με τα Αγγλικά στην πρώτη δημοτικού. Το μάθημα είναι πλήρως συνυφασμένο με το παιχνίδι. Με τραγούδια, ζωγραφιές και μοντέρνα εκπαιδευτικά παιχνίδια τα πρωτάκια μας έρχονται κοντά στα ακούσματα μίας άλλης γλώσσας από αυτή που μιλάει στο σπίτι ο μπαμπάς και η μαμά. Έτσι ουσιαστικά το παιδί είναι σαν να γίνεται μέλος μίας δίγλωσσης οικογένειας.

Το παιδί σας μαθαίνει να επικοινωνεί στα Αγγλικά, μαθαίνει γραμματική χωρίς να ταλαιπωρείται με κανόνες και εξαιρέσεις. Μαθαίνει λεξιλόγιο χωρίς παπαγαλία και λοιπές αναχρονιστικές μεθόδους.

Με άλλα λόγια το παιδί σας ετοιμάζεται για να συνεχίσει στις Senior τάξεις μας με τις σωστές υποδομές.

Β. Senior
Οι senior μαθητές μας συνεχίζουν πάνω στο ίδιο σκεπτικό που αναπτύξαμε στις junior τάξεις μας. Το μάθημα εξακολουθεί να είναι βασισμένο στην επικοινωνία. Σε αυτή την φάση όμως τα εκπαιδευτικά παιχνίδια και οι ζωγραφιές αντικαθιστώνται με την εισαγωγή της έννοιας των projects.

Είναι πολύ σημαντικό ο μαθητής να μάθει να συνεργάζεται με τον συμμαθητή του. Είναι ένα μάθημα ζωής και όχι απλά μία γλωσσικού χαρακτήρα εκμάθηση. Τα πάντα στην ζωή στηρίζονται στην συνεργασία.

Παράλληλα συνεχίζουμε την επικοινωνιακή προσέγγιση της εκμάθησης των Αγγλικών. Οι μαθητές μας έχουν πλέον ήδη σε αυτά τα τμήματα μάθει να σκέφτονται στην μέχρι πρότινος ξένη γλώσσα. Έτσι έχουμε καταφέρει οι μαθητές μας να μην προσπαθούν να μεταφράσουν λέξεις από τα Ελληνικά στα Αγγλικά. Μιλάνε πλέον και εκφράζονται στα Αγγλικά.

Έτσι οι μαθητές μας έχουν ετοιμαστεί για την διαδικασία της πιστοποίησης της ικανότητας τους. Αυτό γίνεται στις Certificates τάξεις μας.

C. Certificates
Στις τάξεις Certificates οι μαθητές μας ξεκινούν την προετοιμασία για την σωστή για τις ανάγκες τους απόκτησης πιστοποιητικού γλωσσομάθειας.

Έχοντας ως εφόδιο την προετοιμασία τους στις Junior και Senior τάξεις το παιδί σας ετοιμάζεται για την απόκτηση πτυχίου Lower (B2),Advanced (C1) και Proficiency (C2). Σήμερα είναι αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Δημόσιο άνω των 15 πιστοποιήσεων γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας. Έχοντας ευθύνη όχι μόνο εκπαιδευτική αλλά και συμβουλευτική είμαστε σε θέση να καθοδηγήσουμε το παιδί σας στη σωστή επιλογή για το μέλλον του.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως ο σκοπός μας είναι το παιδί σας να αποκτήσει το μεγαλύτερο δυνατό πτυχίο με την ΠΡΩΤΗ. Για τον λόγο αυτό στις τάξεις για τα πτυχία τρέχουν ταυτόχρονα πολλά “εργαστήρια” ετοιμασίας για τις εκάστοτε εξετάσεις.